login

Home
Vakantiebiggekerke
B&B De 2 Biggetjes

Foto's 2 Biggetjes

De 4 Biggetjes

Foto's De 4 Biggetjes

De 5 Biggetjes B&B

Foto's 5 Biggetjes

Strandcabine

Routebeschrijving

Prijzen

Contact

Bezettingsgraad

Links
Home
Lastminute

15-01-2020 ror 14-02-2020
B&B 2 Biggetjes €69,- per nacht exclusief ontbijt
en
De 5 Biggetjes 15_01-2020 tot 31 januari exclusief ontbijt en bijkomende kosten schoonmaak toeristenbelasting en gwl €80 per nacht.

exclusief GWL, toeristenbelasting en schoonmaakkosten.Minimaal 3 nachten


VAKANTIEBIGGEKERKE


Vakantiewoning / Bed and Breakfast
VAKANTIEBIGGEKERKE gelegen aan de weg naar het strand van Valkenisse centraal gelegen op het voormalig Zeeuwse "eiland" Walcheren.
Wij verhuren particulier vakantiewoning de 4 Biggetjes B&B appartement de 5 Biggetjes en B&B kamer de 2 Biggetjes in het pittoreske dorp Biggekerke.
In de directe omgeving van wandelgebied door het nabijgelegen park naar bos, duin en strand.

U kunt fantastisch genieten op het eiland Walcheren, winkelen in steden als Middelburg, VOC stad Veere, Vlissingen met de Boulevard waar de schepen langs varen en u ze bijna kunt aanraken. Fietsen naar de kustplaatsen Zoutelande, Domburg, Dishoek, Veere, allen op korte afstand.


[c] integratieve Massages

Wij bieden als extra aan de mogelijkheid om u geheel tot rust te laten komen. Integratieve massage aan ,dit is een holistische vorm van massage waarbij Lichaam Geest en Ziel weer in verbinding worden gebracht.
Ter kennismaking verzorgen wij een combinatie van Dynamische massage, u wordt zachtjes heen en weer gewiegd vervolgens met olie gemasseerd en vervolgens sluiten we massage af door polarisatie.

De massages werken zeer therapeutisch en brengen een totale rust in het lichaam.
U kunt voor een behandeling contact opnemen met Caroline